Κεντρική αποθήκη της Aluseal στην Σίνδο

Η ALUSEAL με γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, έχει εφαρμόσει τις καλύτερες τεχνικές σωστής εξυπηρέτησης σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων αλουμινίου και PVC καθώς διαθέτει μια πλήρη συλλογή εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Με μια δυναμική αντίληψη στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών, η Aluseal κατάφερε να εδραιωθεί σαν μία από τις πλέον λειτουργικές και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου, προσφέροντας μεγάλη συλλογή ποιοτικών – επώνυμων προϊόντων, άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστες λύσεις στα μικρά ή μεγάλα ζητήματα των συνεργατών της.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της Aluseal και η συνεχώς αναπτυσσόμενη έρευνα για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, την έχουν αναδείξει σε μια από τις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών του κλάδου.

Όλα τα προϊόντα της Aluseal, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η προώθηση των προϊόντων της στους επιτόπου κατασκευαστές για την παραγωγή του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή όπως παράθυρα, πόρτες, υαλοπετάσματα, αίθρια, διαχωριστικά γραφείων κ.α., σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η Aluseal διαθέτει 48 διαφορετικά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για κάθε εφαρμογή, μικρή ή μεγάλη, εύκολη ή δύσκολη, στα οποία επίσημοι προμηθευτές της είναι μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σημαντικός παράγων για την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού, το δίκτυο διανομής και το μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων που διαθέτει.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης, η ALUSEAL A.E έχει δημιουργήσει δύο επιπλέον υποκαταστήματα στα Ιωάννινα και στη Λάρισα, αναπτύσσοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις στρατηγικές συνεργασίες με περισσότερους πελάτες.

Κεντρικά

Υποκατάστημα Λάρισας

Υποκατάστημα Ιωαννίνων

Our skills

Η δύναμη της Aluseal είναι η εξυπηρέτηση και η ευελιξία της.
 • Ολοκληρωμένες λύσεις95%
 • Εξειδικευμένο προσωπικό 92%
 • Εμπορευματικό απόθεμα 70%
 • Τεχνογνωσία95%
 • Ταχύτητα εξυπηρέτησης90%
 • Πελατοκεντρική προσέγγιση/Ευελιξία96%

Μερικοί σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Aluseal

Χαρακτηριστικές χρονιές που έχουν αφήσει ιστορία
 • 2019Ιωάννινα
  Εγκαινιάζεται το νέο υποκατάστημα Ιωαννίνων. Οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης ωθούν την Aluseal στη μεταφορά του υποκαταστήματος Άρτας στα Ιωάννινα, σε νέες σύγχρονες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις.
 • 2016Άρτα
  Η Aluseal στη συνέχεια της ανοδικής πορείας και στα πλαίσια της ανάπτυξης της στην Ήπειρο δημιουργεί το νέο της υποκατάστημα στην Άρτα.
 • 2014Λάρισα
  Η Aluseal δημιουργεί το πρώτο της υποκατάστημα στην Λάρισα, με στόχο την ανάπτυξή της στην Κεντρική Ελλάδα.
 • 2012Salamander Industrie Producte
  Μια από τις βασικές συνεργασίες της Aluseal ξεκινάει. Η συνεργασία της με την Γερμανική Salamander στα PVC προφίλ γίνεται σταθμός για την εταιρεία.
 • 2011Ίδρυση
  Η αρχή. Η Aluseal ξεκινά την πορεία της, μέσα στην οικονομική κρίση, με όπλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.