Πόρτες Εισόδου

Zen Pivot Carbon

Zen Pivot Carbon

Zen Pivot Carbon

Ο χαρακτηρισμός «Νέο Μαύρο» δεν αποδίδεται τυχαία στα ανθρακονήματα, τα οποία διαθέτουν μοναδική υφή και αναλογία αντοχής - βάρους.

Η υιοθέτηση επενδύσεων ινών άνθρακα για πρώτη φορά σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία καθιστώντας το προϊόν μοναδικό.

Τεχνικά (pdf)
Zen Pivot Base

Zen Pivot Base

Zen Pivot Base

Εκφραστείτε δημιουργικά και απολαύστε την αρμονία απλότητας των γραμμών, επιλέγοντας ανάμεσα από πολυάριθμες επιλογές αποχρώσεων ανοδίωσης και ηλεκτροστατικών βαφών, μετουσιώνοντας σε πραγματικότητα την είσοδο που οραματίζεστε

Τεχνικά (pdf)
Zen Pivot Engrave

Zen Pivot Engrave

Zen Pivot Engrave

Εγχαράξτε την έμπνευσή σας στο φύλλο, παραμετροποιώντας το σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τα μοντέλα ΖΕΝ Engrave παρέχουν μοναδικότητα και ελευθερία σχεδιασμού, με το επαγγελματικό σας λογότυπο, επωνυμία, ή μήνυμα να μεταφέρεται με δημιουργικό και μοναδικό τρόπο

Τεχνικά (pdf)
Zen Pivot Glass

Zen Pivot Glass

Zen Pivot Glass

Ανοίξτε την πόρτα για το χώρο των ονείρων σας.

Η απλότητα είναι ευδαιμονία, και η σειρά ZEN έχει σχεδιαστεί για να μετουσιώσει τη ρήση αυτή σε πραγματικότηταZEN PIVOT GLASS.

Τεχνικά (pdf)
Zen Pivot Wood

Zen Pivot Wood

Zen Pivot Wood

Τα μοντέλα Wood συνδυάζουν αρμονικά τη διαχρονική αίσθηση του ξύλου, με επενδύσεις αλουμινίου και γυαλιού, μεταξύ άλλων, προσδίδοντας minimal χαρακτήρα και αισθητική.

Η μεγάλη ποικιλία επενδύσεων και χρωματισμών που εμπλουτίζουν τη σειρά, εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση των δημιουργικών σας αναγκώνZEN PIVOT WOOD.

Τεχνικά (pdf)
Zen Base

Zen Base

Zen Base

Οι ομοεπίπεδες επιφάνειες προσδίδουν με σαφήνεια χαρακτήρα εμφανούς απλότητας και κομψότητας, ενώ τα εξελιγμένα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του συστήματος εγγυώνται άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Τεχνικά (pdf)
Zen Carbon

Zen Carbon

Zen Carbon

Η minimal σχεδίαση του συστήματος προσφέρει ευελιξία και ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, επιτρέποντας παράλληλα την αρμονική ενσωμάτωση της θύρας στην όψη της κατοικίας.

Ηλεκτρονική πρόσβαση επιτυγχάνεται μέσω εγκατάστασης αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος ή με χρήση κωδικού (PIN) σε ψηφιακό πληκτρολόγιο.

Τεχνικά (pdf)
Zen Engrave

Zen Engrave

Zen Engrave

Η ευελιξία και η δυνατότητα παραμετροποίησης του σχεδιασμού, επιτρέπουν την εγχάραξη της δικής σας έμπνευσης, ή απλά και μόνο του αριθμού της κατοικίας σας.

Τεχνικά (pdf)
Zen Glass

Zen Glass

Zen Glass

Τα μοντέλα Glass, διατίθενται σε πολλαπλές επιλογές υάλωσης, προσδίδοντας εμφανή απλότητα και μοντέρνα αισθητική.

Τα διάφανα πλαϊνά με structural υάλωση, επιτρέπουν τη διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα αμεσότητα με το εξωτερικό.

Τεχνικά (pdf)
Zen Wood

Zen Wood

Zen Wood

Αρχιτεκτονική χωρίς περιορισμούς με διαχρονική αίσθηση και χρήση φυσικών υλικών, ειδικά επεξεργασμένων για εξωτερική χρήση, προσφέρουν κομψότητα και στυλ.

Ο φωτισμός LED στη χωνευτή χειρολαβή δίνει διακριτικά, έμφαση στην είσοδό σας.

Τεχνικά (pdf)
Smart G

Smart G

Smart G

H διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον της κατοικίας σας, αποτελεί ζητούμενο στον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η κατηγορία G ικανοποιεί αυτή την απαίτηση με ποικίλες διακοσμητικές προτάσεις τόσο σε σχέδια όσο και σε τύπους υάλωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την ιδιωτικότητα στο εσωτερικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Smart L

Smart L

Smart L

Μοντέρνες γραμμές εγχάραξης αποπνέουν απλότητα και εναρμονίζονται απόλυτα με το ύφος των θυρών SMART. Η ποικιλία των προτεινόμενων γραμμικών σχεδίων εγγυάται την ικανοποίηση των σύγχρονων αισθητικών αναγκών σε διάφορες χρωματικές επιλογές.

Smart I

Smart I

Smart I

Η διαχρονικότητα του ίνοξ αξιοποιείται στην κατηγορία Ι, με πληθώρα διακοσμητικών προτάσεων τόσο σε μοντέρνες όσο και σε κλασσικές γραμμές. Οι διακοσμητικές ίνοξ λεπτομέρειες στο φύλλο προσφέρουν λάμψη και συνδυάζονται αρμονικά με οποιοδήποτε χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής ή ανοδίωσης της προτίμησής σας.

Smart Glass

Smart Glass

Smart Glass

Η είσοδος Smart Full Glass αποτελεί ιδανική επιλογή για την είσοδο του κτιρίου σας, ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η θύρα αυτή, δύναται να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες σας, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Η ποικιλία των χρωμάτων και των τύπων υάλωσης που διαθέτει η σειρά, μαζί με τον πλούσιο εξοπλισμό της, προσφέρουν μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό και την αισθητική του εκάστοτε χώρου.

Security Glass

Security Glass

Security Glass

Oι θωρακισμένες πόρτες ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις αισθητικής και επιδόσεων, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και ανθεκτικότητα στη διάρκεια του χρόνου. Μοντέρνες και λιτές γραμμές αντανακλώνται σε πληθώρα επιλογών υάλινων επενδύσεων και σχεδίων, παρέχοντας τη δυνατότητα χρωματισμού της θύρας σε οποιοδήποτε RAL κωδικό.

Security Aluminium

Security Aluminium

Security Aluminium

Μέγιστη ασφάλεια και ανθεκτικότητα στη διάρκεια του χρόνου και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προσφέρει η υιοθέτηση επενδύσεων αλουμινίου για την εξωτερική όψη της θύρας. Η ποικιλία σχεδίων και χρωματικών συνδυασμών που προσφέρονται, εξασφαλίζει την ικανοποίηση των εκάστοτε αισθητικών αναγκών με αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα και επιδόσεις.

Security Wood Ultra

Security Wood Ultra

Security Wood Ultra

Λάτρεις του ξύλου τόσο σε κλασσι-κές όσο και σε μοντέρνες γραμμές? Η κατηγορία Wood ART, παρέχει πλήθος επιλογών φυσικών ξύλινων επενδύσε-ων και χρωμάτων, σε χειροποίητα και marqueterie σχέδια, προσφέροντας τη ζεστασιά – διαχρονικότητα του ξύλου για ποικίλες ανάγκες διακόσμησης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους παρέχοντας πλήρη θωράκιση, απόλυτη λειτουργικότητα και ευελιξία.

Security Wood

Security Wood

Security Wood

Καθαρές γραμμές ξύλου σε ποικιλία φυσικών καπλαμάδων, αλλά και επενδύσεων λάκας, με δυνατότητα περαιτέρω παραμετροποίησης με παντογραφικά σχέδια. Η κατηγορία WOOD προσφέρει ευελιξία και δυνατότητες προσωποποίησης των αναγκών σας.

Security Laminate

Security Laminate

Security Laminate

Η κατηγορία LAMINATE διαθέτει σύγχρονα υλικά υψηλής αισθητικής σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οι θύρες με επενδύσεις laminate ενδείκνυνται για χρήση σε εσωτερικό χώρο και προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων και διακοσμήσεων σε μοντέρνες γραμμές.