Χαλύβδινες Πυράντοχες Πόρτες & Πόρτες Πολλαπλών Χρήσεων

Χαλύβδινες πόρτες πυρασφάλειας με πιστοποιημένη κατά UNI9723 και EN1634-1 πυραντίσταση για 60, 90 και 120 λεπτά του Ιταλικού οίκου NINZ.

Univer Πυράντοχη

Univer Πυράντοχη

Univer Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πυρασφάλειας, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πλαίσιο 4-πλευρών τη καθιστά αντιστρέψιμη πόρτα για δεξί ή αριστερό άνοιγμα. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για προσάρτιση με τη χρήση κλιπ ή βίδες φραγής

Proget Πυράντοχη

Proget Πυράντοχη

Proget Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πυρασφάλειας, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, αρκετά δυνατό πλαίσιο το οποίο είναι ιδανικό για πόρτες μεγάλου μεγέθους ή για εγκατάσταση σε ασθενέστερους τοίχους. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για εφαρμογή σε τοιχοποιία και γυψοσανίδα και προσάρτιση με κλιπ - βίδες φραγής - υποπλαίσα.

Rever Πολυχρηστικές

Rever Πολυχρηστικές

Rever Πολυχρηστικές

Μεταλλική πόρτα πεζού, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 40 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη. Το πλαίσιο 4-πλευρών καθιστά τη πόρτα αναστρέψιμη για επιλογή αριστερής ή δεξιάς κατεύθυνσης ανοίγματος. Η Rever συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά και το χερούλι και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας.

Univer Multi Πολυχρηστικές

Univer Multi Πολυχρηστικές

Univer Multi Πολυχρηστικές

Μεταλλική πόρτα πεζού, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 50 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη. Το πλαίσιο 4-πλευρών καθιστά τη πόρτα αναστρέψιμη για επιλογή αριστερής ή δεξιάς κατεύθυνσης ανοίγματος. H Univer Multi συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά και το χερούλι καθώς και μεντεσέδες με ελατήρια και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας.

Proget Multi Πολυχρηστικές

Proget Multi Πολυχρηστικές

Proget Multi Πολυχρηστικές

Μεταλλική πόρτα πεζού, εξαιρετικά ανθεκτική, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 60 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη με πάνελ από ορυκτή ίνα για μεγαλύτερη θερμική μόνωση ή/και ηχομόνωση. Εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο ιδανικό για μεγάλου μεγέθους πόρτες ή για εγκατάσταση σε ασθενέστερους τοίχους. Η Proget πολλαπλών χρήσεων συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά, το χερούλι και τους μεντεσέδες με ελατήρια και αυτόματο κλείσιμο και το δευτερεύων φύλο για δίφυλλες εκδόσεις συμπεριλαμβάνει το σύστημα αυτόματου κλειδώματος.

HPL Πόρτες

HPL Πόρτες

HPL Πόρτες

Πόρτες εξαιρετικής αντοχής και αξιοπιστίας με επένδυση από φύλλα HPL “High Pressure Laminate”, δηλαδή υψηλής ποιότητας φορμάικα. Ιδανικές για περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται και υγιεινή αλλά κυρίως γίνεται συχνή και έντονη χρήση, όπως σε δημόσια κτίρια, νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, σχολεία.

Τρόφιμα και εστίαση

Τρόφιμα και εστίαση

Τρόφιμα και εστίαση

Κορυφαίων προδιαγραφών πόρτες με ευρύτατη ποικιλία λύσεων οι οποίες βρίσκουν πλήρη εφαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων και εστίασης, όπου υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση, ασυναγώνιστη ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας λύση σε κάθε κατασκευή. Μοναδικό προϊόν από ανοξείδωτο ή βαμμένο χάλυβα σε κατασκευή κλειστού τύπου (“φάκελος”), χωρίς ενώσεις και αρμούς για αποφυγή εστιών μόλυνσης

Νοσοκομειακές μονάδες

Νοσοκομειακές μονάδες

Νοσοκομειακές μονάδες

Πόρτες υγειονομικού ενδιαφέροντος για εφαρμογή σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που πληρούν το σύνολο των σχετικών προδιαγραφών. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ή βαμμένο χάλυβα, αποτελούν μοναδικό προϊόν, γιατί είναι μια κατασκευή κλειστού τύπου (“φάκελος”), χωρίς ενώσεις και αρμούς για πλήρη αποφυγή εστιών μόλυνσης.

Δείτε τον κατάλογο με τα Ειδικά Χαλύβδινα Συστήματα