ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ/

ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ειδικές πόρτες πυράντοχες, τροφίμων και νοσοκομείων αποτελούν κρίσιμα στοιχεία στη διασφάλιση της ασφάλειας, της υγιεινής και της λειτουργικότητας σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτές οι εξειδικευμένες πόρτες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκοπό την πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που διέπουν τους εκάστοτε τομείς.

Οι πόρτες πυραντοχών χώρων αποτελούν ζωτικής σημασίας στοιχεία στην πρόληψη και τον έλεγχο της διάδοσης της φωτιάς. Κατασκευάζονται από ειδικά υλικά που μπορούν να αντέξουν σε υψηλές θερμοκρασίες και να αποτρέψουν τη διέλευση του πυρός. Επιπλέον, διαθέτουν ειδικούς μηχανισμούς κλειδώματος και σφραγίσματος που εμποδίζουν τη διείσδυση του καπνού και των επιβλαβών αερίων. Οι πόρτες πυράντοχων χώρων είναι κρίσιμης σημασίας για την ανεξέλεγκτη διάδοση της φωτιάς και τη διάσωση ζωών.

UNIVER Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πυρασφάλειας, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πλαίσιο 4-πλευρών τη καθιστά αντιστρέψιμη πόρτα για δεξί ή αριστερό άνοιγμα. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για προσάρτιση με τη χρήση κλιπ ή βίδες φραγής

PROJET Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πυρασφάλειας, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, αρκετά δυνατό πλαίσιο το οποίο είναι ιδανικό για πόρτες μεγάλου μεγέθους ή για εγκατάσταση σε ασθενέστερους τοίχους. Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη για εφαρμογή σε τοιχοποιία και γυψοσανίδα και προσάρτιση με κλιπ – βίδες φραγής – υποπλαίσα.

REVER Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πεζού, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 40 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη. Το πλαίσιο 4-πλευρών καθιστά τη πόρτα αναστρέψιμη για επιλογή αριστερής ή δεξιάς κατεύθυνσης ανοίγματος. Η Rever συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά και το χερούλι και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας

PROJETMULTI Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πεζού, εξαιρετικά ανθεκτική, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 60 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη με πάνελ από ορυκτή ίνα για μεγαλύτερη θερμική μόνωση ή/και ηχομόνωση. Εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο ιδανικό για μεγάλου μεγέθους πόρτες ή για εγκατάσταση σε ασθενέστερους τοίχους. Η Proget πολλαπλών χρήσεων συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά, το χερούλι και τους μεντεσέδες με ελατήρια και αυτόματο κλείσιμο και το δευτερεύων φύλο για δίφυλλες εκδόσεις συμπεριλαμβάνει το σύστημα αυτόματου κλειδώματος.

REVER MULTI Πυράντοχη

Μεταλλική πόρτα πεζού, πλήρως γαλβανισμένη και βαμμένη σε χρώματα RAL, πάχος φύλλου 50 mm, με πυρήνα από χαρτοκυψέλη. Το πλαίσιο 4-πλευρών καθιστά τη πόρτα αναστρέψιμη για επιλογή αριστερής ή δεξιάς κατεύθυνσης ανοίγματος. H Univer Multi συμπεριλαμβάνει τη κλειδαριά και το χερούλι καθώς και μεντεσέδες με ελατήρια και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας.

HPL

Πόρτες εξαιρετικής αντοχής και αξιοπιστίας με επένδυση από φύλλα HPL “High Pressure Laminate”, δηλαδή υψηλής ποιότητας φορμάικα. Ιδανικές για περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται και υγιεινή αλλά κυρίως γίνεται συχνή και έντονη χρήση, όπως σε δημόσια κτίρια, νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, σχολεία.

ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Κορυφαίων προδιαγραφών πόρτες με ευρύτατη ποικιλία λύσεων οι οποίες βρίσκουν πλήρη εφαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων και εστίασης, όπου υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση, ασυναγώνιστη ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας λύση σε κάθε κατασκευή. Μοναδικό προϊόν από ανοξείδωτο ή βαμμένο χάλυβα σε κατασκευή κλειστού τύπου (“φάκελος”), χωρίς ενώσεις και αρμούς για αποφυγή εστιών μόλυνσης

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Πόρτες υγειονομικού ενδιαφέροντος για εφαρμογή σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που πληρούν το σύνολο των σχετικών προδιαγραφών. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ή βαμμένο χάλυβα, αποτελούν μοναδικό προϊόν, γιατί είναι μια κατασκευή κλειστού τύπου (“φάκελος”), χωρίς ενώσεις και αρμούς για πλήρη αποφυγή εστιών μόλυνσης.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr