ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ/

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Έχοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα η Aluseal σε συνεργαία με την GLM και την ALUMIL σας προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα πέργκολας, που εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα σκίασης, προστασίας και άνεσης. Τα συστήματα Πέργκολας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρουν αποτελεσματική σκίαση, προστασία από καιρικά φαινόμενα, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο. Διαθέτουν μια πληθώρα λύσεων και τυπολογιών, καθώς και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται πληρώντας τα πιο υψηλά παραγωγικά και ποιοτικά standards.

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ 
aluseal-alumil-pergolas-ithaca-2
SMARTIA PG115P ITHACA
SMARTIA PG115P ITHACA
Σύστημα πέργκολας, ιδανικό για απλές/μονές κατασκευές μεσαίων διαστάσεων, που επιτρέπει τη μετατροπή ενός υπαίθριου χώρου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μια άνετη εμπειρία διαβίωσης.
aluseal-alumil-pergolas-3
SMARTIA PG160P SANTORINI
SMARTIA PG160P SANTORINI
Το σύστημα για προηγμένες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini χαρακτηρίζεται από την υψηλή στιβαρότητά και τις καινοτομίες που ενσωματώνει.
aluseal-alumil-pergolas-5
SMARTIA PG120P MYKONOS
SMARTIA PG120P MYKONOS
Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου .

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr