Συστηματα περιφραξης/

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Η ALUMIL, ως μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, δεν σταματάει ποτέ την αναζήτηση νέων προτάσεων που αφενός θα διευρύνουν τον κατάλογο των προϊόντων της και αφετέρου θα καλύπτουν ακόμα περισσότερες ανάγκες των πελατών της.

Το εξωτερικό περιβάλλον μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο, το οποίο και πρέπει να πληροί κριτήρια και προδιαγραφές, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας των ανθρώπων. Με γνώμονα τα παραπάνω, η εταιρεία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη 3 νέων συστημάτων περίφραξης, τα οποία προσφέρουν πληθώρα τόσο τεχνικών όσο και σχεδιαστικών λύσεων. Πρόκειται για τις σειρές SMARTIA FC10, FC60 και FC80, που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Συγκεκριμένα, το SMARTIA FC10 είναι ένα σύστημα περίφραξης με περσίδες από αλουμίνιο ή/και Woodalux. Οι περσίδες είναι χωρίς πλαίσιο, κατακόρυφα στερεωμένες και συνολικά η περίφραξη δίνει ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, το SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου, με περσίδες είτε αλουμινίου, είτε Woodalux τοποθετημένες εφαπτομενικά στις κολόνες, συνηθέστερα από την εξωτερική πλευρά. Τέλος, το SMARTIA FC80 είναι ένα πλούσιο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης που προσφέρει υπερπληθώρα εφαρμογών και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε αρχιτέκτονα, σε κάθε έργο. Βασικά χαρακτηριστικά του εν λόγω συστήματος είναι η ένθετη συρταρωτή τοποθέτηση των επιμέρους στοιχείων μεταξύ των κολόνων και η χρήση ενός ευρύτατου συνόλου διαφορετικών διακοσμητικών υλικών.
aluseal-alumil-smartia-outdoor-fc10-2
SMARTIA FC10
SMARTIA FC10
Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα με περσίδες από αλουμίνιο και Woodalux®, κατακόρυφα τοποθετημένες για ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα.
aluseal-alumil-smartia-outdoor-fc10
SMARTIA FC60
SMARTIA FC60
Η σειρά SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου με τις περσίδες της επιλογής σας τοποθετημένες εφαπτομενικά στις κολόνες
aluseal-alumil-smartia-outdoor-fc80-1
SMARTIA FC80
SMARTIA FC80
Η σειρά SMARTIA FC80 αποτελεί ένα προηγμένο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr