ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PVC SALAMANDER/

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PVC SALAMANDER

Τα συστήματα SALAMANDER προσφέρουν υψηλή ποιότητα και  ενεργειακή απόδοση είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η εγγύηση των συστημάτων Salamander προέρχεται μέσα από τα διεθνή πιστοποιημένα ινστιτούτα CE και IFT Rosenheim. Επίσης διαθέτουν πλήρη συλλογή εξαρτημάτων και αξεσουάρ.

greenEvolution

Το προφίλ της σειράς greenEvolution με βάθος κατασκευής 76 εως 94 mm, συνδυάζει την ανώτερη εξοικονόμηση ενέργειας με την πρωτοποριακή τεχνολογία στεγανοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ιδανικό για παθητικά σπίτια. 

Streamline SL 76

Το σύστημα Streamline SL 76 είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα στο σπίτι τους. Η Streamline SL 76 συνδυάζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Επιπλέον,η SALAMANDER θέτει νέα πρότυπα στην αντοχή και την ευκολία της φροντίδας. Όλα όσα χρειάζεστε για να νιώσετε άνετα στο σπίτι, με κάθε τρόπο.

Blue Evolution 92

Το σύστημα προφίλ bluEvolution 92 προσανατολίζεται στο μέλλον, διαθέτει τεχνολογία αιχμής με τη σύγχρονη, ρεαλιστική σχεδίαση. Είναι η νέα γενιά προφίλ παγκόσμιας κλάσης. Το βελτιστοποιημένο προφίλ 6 θαλάμων με βάθος κατασκευής 92 χιλιοστών παρέχει ανώτερη θερμομόνωση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.

Brugmann AD

Το προφίλ της σειράς Brugmann AD με βάθος κατασκευής 73 mm, συνδυάζει την ανώτερη εξοικονόμηση ενέργειας με την πρωτοποριακή τεχνολογία στεγανοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ιδανικό για παθητικά σπίτια. 

Evolution Drive - SF

Η σειρά eDSF αποτελεί μια έξυπνη ιδέα, είναι ένα ευπροσάρμοστο σύστημα συρόμενων κουφωμάτων, κατάλληλο για συρόμενα παράθυρα και πόρτες. Τα πλεονεκτήματα της σειράς είναι η μέγιστη ευελιξία, συνδυασμένη με σωστή εφαρμογή. Βασισμένη σε κατασκευαστικό πάχος κάσας 76mm, το λεπτό αυτό σύστημα εντυπωσιάζει με τον σύγχρονο σχεδιασμό του

Τεχνολογία Laminate Foil

To Laminated foil προσθέτει μια μοναδική υφή δίνοντας έτσι την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και εφαρμογών σε συστήματα pvc αλλά και αλουμινίου. Οι υφές  δίνουν την αίσθηση του πραγματικού ξύλου αλλά της τέλειας εμφάνισης.
Τα μονόχρωμα foil συμπληρώνουν την μεγάλη συλλογή και αποτελούνται από εξαίρετες εμφανίσιμες αποχρώσεις.

Το δειγματολόγιο της συλλογής αποτελείται από χρώματα special mat, classic colors, wood effects. και 3D effects. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες του είδους.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr