ΠΟΡΤΕΣ/

ΠΟΡΤΕΣ

Πόρτες Εισόδου PIVOT

Οι πόρτες εισόδου pivot προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, που ταιριάζουν σε κάθε αρχιτεκτονική προσέγγιση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια απλή και μοντέρνα σχεδίαση μέχρι πιο πολύπλοκες λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό επιτρέπει να επιλέξετε μια πόρτα που ανταποκρίνεται στις δικές σας προτιμήσεις και να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση για την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Πόρτες Εσωτερικές

Η επιλογή των εσωτερικών πορτών εξαρτάται από τον αισθητικό σχεδιασμό που θέλετε να δημιουργήσετε και τις λειτουργικές ανάγκες σας. Υπάρχουν διάφορα στυλ και υλικά που μπορείτε να επιλέξετε, καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης του εσωτερικού χώρου ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου. 

Πόρτες Ειδικές

Ειδικές πόρτες πυράντοχες, τροφίμων και νοσοκομείων αποτελούν κρίσιμα στοιχεία στη διασφάλιση της ασφάλειας, της υγιεινής και της λειτουργικότητας σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτές οι εξειδικευμένες πόρτες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκοπό την πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που διέπουν τους εκάστοτε τομείς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ

Η ALUSEAL σας προσκαλεί  να δημιουργήσετε την ιδανική πόρτα για τον χώρο σας, μέσω της μοναδικής εφαρμογής που έχει αναπτύξει ειδικά για εσάς. Σχεδιάστε τη δική σας πόρτα, επιλέγοντας από μια πληθώρα επιλογών και συνδυασμών που προσφέρει η εξειδικευμένη αυτή εφαρμογή.

Ξεκινήστε επιλέγοντας το στυλ που αντανακλά το προσωπικό σας γούστο και τον χαρακτήρα του χώρου σας. Αν είστε λάτρης του μοντέρνου, επιλέξτε καθαρές γραμμές και σύγχρονα σχέδια. Ανακαλύψτε παραδοσιακά στοιχεία για έναν κλασικό, ενδιαφέροντα συνδυασμό.

Στη συνέχεια, εξερευνήστε την πλούσια παλέτα χρωμάτων που προσφέρει η εφαρμογή μας. Από τα κλασικά και έντονα χρώματα μέχρι τα ήπια και φυσικά, θα βρείτε το ιδανικό χρώμα που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα συνδυαστεί άψογα με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή εξαρτημάτων, προσδίδοντας στην πόρτα σας μια προσωπική υπογραφή. Από λαβές και μπουτόν μέχρι ειδικά γυαλιά ή διακοσμητικά στοιχεία, κάθε λεπτομέρεια συνεισφέρει στην ολοκληρωμένη εμφάνιση της πόρτας σας.

Με την εφαρμογή η ALUSEAL σας προσφέρει, τη δημιουργία της ιδανικής πόρτας που γίνεται παιχνίδι. Εξατομικεύστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό και εξατομικευμένο σχέδιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στυλ σας. Αφήστε την δημιουργικότητά σας να ελευθερώνεται και δημιουργήστε μια πόρτα που θα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη και θα σας χαρίζει καθημερινή ικανοποίηση.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr