ΠΟΡΤΕΣ/

ΠΟΡΤΕΣ

Πόρτες Εισόδου PIVOT

Οι πόρτες εισόδου pivot προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, που ταιριάζουν σε κάθε αρχιτεκτονική προσέγγιση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια απλή και μοντέρνα σχεδίαση μέχρι πιο πολύπλοκες λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό επιτρέπει να επιλέξετε μια πόρτα που ανταποκρίνεται στις δικές σας προτιμήσεις και να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση για την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Πόρτες Εσωτερικές

Η επιλογή των εσωτερικών πορτών εξαρτάται από τον αισθητικό σχεδιασμό που θέλετε να δημιουργήσετε και τις λειτουργικές ανάγκες σας. Υπάρχουν διάφορα στυλ και υλικά που μπορείτε να επιλέξετε, καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης του εσωτερικού χώρου ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου. 

Πόρτες Ειδικές

Ειδικές πόρτες πυράντοχες, τροφίμων και νοσοκομείων αποτελούν κρίσιμα στοιχεία στη διασφάλιση της ασφάλειας, της υγιεινής και της λειτουργικότητας σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτές οι εξειδικευμένες πόρτες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκοπό την πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που διέπουν τους εκάστοτε τομείς.

Office Address

Level 30 130 Lonsdale Street Melbourne VIC 3000 Australia