ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ/

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ

Τα κουφώματα αποτελούν μια σημαντική επένδυση για εσάς και το σπίτι σας, επιτρέποντας την αύξηση του φυσικού φωτισμού και την άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό συμβάλλει στην αύξηση της ελευθερίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Επιπλέον, τα κουφώματα μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό κόστος και να βελτιώσουν τον εξαερισμό του σπιτιού σας. Τέλος, εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε πώληση ή ενοικίαση της οικίας σας, τα κουφώματα μπορούν να αυξήσουν την ελκυστικότητα του σπιτιού σας.

Με λίγη γνώση, θα είναι ευκολότερο για εσάς να πραγματοποιήσετε τις κατάλληλες επιλογές προϊόντων για το νέο σας σπίτι ή για την ανακαίνιση του υπάρχοντος.

ΘΕΣΗ & ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ο προσδιορισμός της θέσης του κουφώματος αποτελεί μια ακόμα παράμετρο που έχει σημαντική επίδραση στην επιλογή σας. Παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο και τα καιρικά φαινόμενα, η παροχή αέρα και ο προσανατολισμός του κουφώματος πρέπει να ληφθούν υπόψη (για παράδειγμα, σε ένα παράθυρο προς το βορρά, δεν είναι συνιστώμενη η χρήση κουφώματος αλουμινίου χωρίς θερμομόνωση, καθώς θα υπάρχουν μεγάλες απώλειες ενέργειας, ενώ τα παράθυρα που είναι προς το νότο εκτίθενται σε μεγαλύτερη ηλιακή ακτινοβολία το χειμώνα).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

Η επιλογή του κουφώματος περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουφωμάτων, όπως ανοιγόμενα, συρόμενα, ανασυρόμενα, περιστρεφόμενα και φυσούνες (πτυσσόμενες πόρτες). Κατά την επιλογή, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το πλάτος των ανοιγμάτων όπου θα τοποθετηθεί το κουφώμα, τον διαθέσιμο εσωτερικό χώρο (όπως στενοί χώροι ή παρουσία επίπλων) και τις επιθυμητές επιδόσεις σε αδιαβροχοποίηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

Το design στα κουφώματα έχει πλέον εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, με τη δυνατότητα να μεταμορφώνει ριζικά την εμφάνιση του χώρου σας. Μια κυρίαρχη σύγχρονη τάση είναι ο minimal σχεδιασμός, γνωστός και ως “less is more”. Ο minimal σχεδιασμός έχει ως στόχο να μεγιστοποιήσει το οπτικό πεδίο και, συνεπώς, το φυσικό φωτισμό, προσφέροντας μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Η ALUSEAL σας συστήματα με βάση τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού και περιλαμβάνει:

  • Καθαρές γραμμές με ελάχιστες ορατές συνδέσεις
  • Αισθητικά εργονομικές λαβές σε διάφορα χρώματα
  • Κρυφούς μεντεσέδες
  • Κρυφά φύλλα για να ελαχιστοποιηθεί η ορατή παρουσία αλουμινίου
  • Κάσες που ενσωματώνονται στην τοιχοποιία
  • Στενό μπινί/γάντζο χωρίς περιττές συνδέσεις, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τζάμι
  • Χαμηλό κατωκάσι για εύκολη πρόσβαση από ηλικιωμένους, παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές
client1sx
client2xs
client3sx
client4xs

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr