ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ OUTDOOR/

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ OUTDOOR

Με τη φιλοσοφία των “Outdoor Solutions”, η ALUSEAL A.E. σας παρέχει τα κατάλληλα αρχιτεκτονικά εργαλεία για τον σχεδιασμό ιδανικών εξωτερικών χώρων.

Αυτές οι σειρές δεν είναι απλά μια συλλογή συμβατικών αρχιτεκτονικών λύσεων, αλλά αποτελούν έναν κατάλογο υψηλής ποιότητας προϊόντων που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου. Αυτές οι λύσεις καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από επιλογές, είτε πρόκειται για εξατομικευμένες, είτε για προκαθορισμένες προτάσεις σχεδίασης.

Από μόνες τους ή σε συνδυασμό, οι σειρές Outdoor παρέχουν έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις για την αναβάθμιση αυλών, κήπων, βεράντων, εστιατορίων και άλλων υπαίθριων χώρων, μεταμορφώνοντάς τους σε μοντέρνες κατοικίες και ζώνες αναψυχής για ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Πέργκολες

Είτε αναζητάτε μια πέργκολα αλουμινίου, η ALUSEAL A.E. διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Τα συστήματα  που διαθέτυει η εταιρεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σε ξενοδοχειακές ή εμπορικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. 

Συστήματα WOODALUX

Καινοτόμο προϊόν το οποίο αποτελεί ουσιαστικά προφίλ αλουμινίου με επικάλυψη συνθετικού ξύλου υψηλής ποιότητας. Ιδανικό για εφαρμογές σκίασης και διακόσμησης, οι οποίες προσφέρουν φυσική αισθητική μεγάλης διάρκειας σε κτίρια και υπαίθριες κατασκευές.

Συστήματα WOODEE

Τα δάπεδα εξωτερικών χώρων – τύπου Deck, σας βοηθούν να διαμορφώσετε τους εξωτερικούς επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους σας με τον πλέον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και αξιοπιστίας. Αναδείξτε τους εξωτερικούς χώρους σας με τη φυσική ομορφιά του WOODEE.

Συστήματα Περιφραξεων

Τα συsτήματα περιφράξεων SMARTIA αποτελούν  προηγμένα και πολυμορφικά συστήματα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. 
Ταυτόχρονα, προσφέρουν πληθώρα λύσεων και εφαρμογών με υψηλά επίπεδα καινοτομίας
client1sx
client2xs
client3sx
client4xs

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος
Ο.Τ 39Β, 57022, Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 796.696
F. (+30) 2310 796.526
Email: info[@]aluseal.gr